Тактичний дощовик для ЗСУ !!!!! УВАГА !!!! продаж по собівартості і тільки для ЗСУ

1350,00
грн.

Військовий плащ-пончо хакі; спеціалізована водонепроникна тканина.
Функціональний тактичний плащ-пончо захистить від сильних злив та непогоди.
У нас була задача розробити дощовик , який зможе витримати тривалі потужні зливи, і ми обрали високотехнологічну міцну тканину ,яка з цим впорається та якісну фурнітуру, яка не підведе в непотрібний момент.


Особливості:
  • високоякісна легка водостійка м'яка тканина ,яка витримує сильний водяний стовп протягом тривалого часу;
  • конструкція за принципом дощовика-пончо,який за потреби може бути розкладений як тент, намет, для цього досить відстебнути кнопки, загнути капюшон і повністю розвернути дощовик , має додаткові уоздоблення люверсами по кутам;
  • капюшон побудований з врахуванням розміра шолому;
  • трикотажне поширення в області шиї, ховається під прорезинену блискавку;
  • зовнішня кишеня по центру 34*28 см;
  • дощовик-пончо докомплектований зручним підсумком, який має додаткові кріплення, для зручності переноски.

Друзі, Ми отримали дуже багато запитів продати дощовик; й високу потребу в них, ми довго вагалися , адже це благодійний проект та збір коштів , яким ми зараз займаємось; спрямований на пошиття дощовиків нашим Захисницям, які ми передаємо через Громадську Організацію "Землячки" повністю на безоплатній основі.
Але враховуючи всю кількість запитів від наших Захисників і їх близьких , ми відкриваємо таку опцію "придбати дощовик за собівартістю"

Умови придбання дощовика:
  •  Якщо Ви чи  Ваші рідні на службі в ЗСУ залиште замовлення на сайті; ( для прозорості ми фіксуємо дані (бажано вказати для кого саме та якої бригади в коментарях при замовленні ).
  • Здійніть оплату в повному обсязі, це потрібно для закцпівлі матеріалів, пошиття може відбуватися від мінімальної партіїї в 50 одиниць, саме це є мінімальний об'єм тканини, який ми можемо придбати у виробника, тому час виготовлення залежить від швидкості збору коштів на закупівлю матеріалу і комплектуючих, могже складати від 3-4 тижнів, ми стараємся мізувати всі процеси , щоб впоратись швидко.
  • По готовності ми відразу Вас повідомим і здійснимо відправку зручним для Вас способом.

СОБІВАРТІСТЬ ДОЩОВИКА 1350 ГРН.

Ми довго вивчали специфіку військових дощовиків , і зокрема , все , що стосується військової амуніції , тактичного одягу та елементів захисту, навіть банальні шкарпетки-все повинне бути високоякісне, адже від цього залежить життя, здоров'я та продуктивність наших героїв!

Важливо! Ми не  приймаємо замовлення, для продажу на інших платформах і ресурсах.
Також Ви можете підвісити дощовик - який ми передамо на один із запитів від Захисників, а Вам відзвітуємо до кого саме поїхав дощовик.

Нехай цей дощовик захистить від непогоди тих, хто захищає нас кожного дня та вночі!Слава Україні! Слава ЗСУ! Віримо та наближаємо нашу Перемогу!
Вам може сподобатись